2024. aastal Tallinnas vähem päevi ja ilusamas ruumis

Tähetorni 21d massaažisalong lõpetas tegevuse detsembris 2023. 2024. aastal korraldan ikka mõned igakuised vastuvõtupäevad Nõmme asumis, selle kohta võib infot küsida tel 5698 3692, Heli Arak. Tänan kõiki, kes on kümne aasta jooksul mu massaažisalongid üles leidnud :-)

21.3.19

KEVAD!!! Massaaž Nõmmel - Hiiul



TULE, NAUDI JA KOHENDA TERVIST!
massöör Heli Arak
tel 5698 3692
e-post heli.arak@gmail.com

MASSAAŽ - KUIDAS SEE TUNDUB, KUIDAS TULLA - OLLA?

Esimesel kohtumisel su keha tutvub massööri puudutusega ja otsustab kontakti sobivuse.
Harilikult on tulemuseks mõnus ja kerge tunne. Pärast massaaži oleks hea endale võimaldada 1 - 4 tundi rahulikku aega järelmõjude kogemiseks.

Teine seanss juba  algabki usaldavas olekus ja kolmandal korral võib tervis märgatavalt paranema hakata. Profülaktilist massaaži võiks võtta iga 7 - 10 päeva järel, aga ka üks kord kuus on suurepärane valik. Kaua kogunenud pingete puhul võiks kuuri pikkus olla vähemalt 6 seanssi, sel juhul alguses isegi 2 korda nädalas.

Pärast intensiivset töötlust on kehale hea jätta paar massaaživaba päeva "kodutöö" tegemiseks. 3 ööpäevaga vahetub kehas ringlev vesi, millega koos väljuvad ka massaaži toimel liikuma lükatud jääkained. Tõhusamaks "loputamiseks" on pärast massaaži väga soovitav juua tavalisest rohkem puhast leiget vett ja lahjat taimeteed.

NB! Hoolitse selle eest, et saaksid pärast massaaži rõivastuda soojalt ja tuulekindlalt!
Isegi mõnd sammu autoni ei peaks jaheda ilmaga katmata pea ja palja kaelaga astuma. Massaaži toimel veresooned laienevad ning mahajahtumine (ja "külmetumine") on kerge tulema.
Eriti oluline on ennast soojas hoida pärast meemassaaži!